úterý 22. dubna 2014

Startuje 3DAkademie.cz



Vážení uživatelé Rhina,

s radostí vám oznamuji spuštění velkého a srdečního projektu, který jsem nosil v hlavě po mnoho posledních měsíců. Spouštím nový web

www.3dakademie.cz
 
3DAkademie.cz je především VÁŠ web. Vytvářel jsem ho s neustálou myšlenkou na to jak vám ulehčit práci, jak ve vás probudit nadšení a jak vám předat vše, co jsem se za dlouhých osmnáct let v Rhinu naučil. Na tomto webu chci publikovat videa, manuály, eBooky, 3D modely a další obsah, který považuji za zajímavý, ale skutečný přínos pro vás bude mít, pokud mi napíšete co vás trápí, s čím máte problémy, kterým funkcím nerozumíte nebo mi pošlete model, se kterým si nevíte rady. Rád zpracuji video s řešením problému nebo vysvětlením nějaké funkce.

Zaregistrujte se zdarma, podívejte se na bezplatná videa a pokud budete mít pocit, že vám 3DAkademie.cz může něco přinést, vstupte do placené části. Budu poctěn vaší přízní.

Váš Jan Slanina

2 komentáře:

Elijah řekl(a)...

Thanks for sharing great information. how much does an uncontested divorce cost in Virginia

دار الصيانة řekl(a)...

العزل هو عملية تهدف إلى منع انتقال الحرارة أو الصوت أو الرطوبة أو الروائح بين البيئات المختلفة. يلعب العزل دورًا حاسمًا في تحسين كفاءة استخدام الطاقة وتوفير الراحة والحفاظ على جودة الهواء الداخلي في المباني والمساكن.
بالنسبة للعزل الحراري، فإن العزل المناسب يقلل من انتقال الحرارة بين الداخل والخارج، مما يعزز الكفاءة الحرارية للمبنى. يمكن تحقيق العزل الحراري من خلال استخدام مواد عازلة مثل العزل الحراري بالألياف الزجاجية أو العزل الحراري بالبوليستيرين الموسع (EPS) أو العزل الحراري بالألياف الصخرية. يتم تطبيق هذه المواد على الجدران والسقوف والأرضيات لمنع انتقال الحرارة من الخارج أو الداخل.
أما بالنسبة للعزل الصوتي، فإنه يهدف إلى تقليل انتقال الصوت بين الغرف والمساحات المختلفة. يمكن استخدام مواد عازلة صوتية مثل العزل الصوفي أو العزل الصوتي بالألياف الزجاجية لتقليل الضوضاء المزعجة وتحسين الخصوصية داخل المبنى.
.

شركة عزل