středa 10. dubna 2013

Neon 1.0 k dispozici


Neon in the viewport

Neon 1.0 je všem registrovaným uživatelům Rhina 5 dostupný zdarma ke stažení.


Neon nabízí reytracingové zobrazení v reálném čase přímo v pracovním okně Rhina 5. Tento modul je výsledkem spolupráce s firmou Caustic Professional a nabízí zcela nový režim zobrazení s názvem "Raytraced with Neon” - nepotřebujete žádné jiné rozhraní, prostě to funguje.

Neon pomáhá designérům s rychlým posouzením tvaru, barvy, textury, osvětlení a materiálů a to vše zavčas, již během modelování a bez přerušování práce. HDR odrazy, průhlednost, vysoce kvalitní osvětlení oblohou, skutečné procedurální textury – to vše v reálném čase, přímo v pohledu Rhina v průběhu vaší práce.

Neon také podporuje akcelarační raytracingové karty Caustic Series2, které zvýší výkon zobrazení až čtyřnásobně.

A to nejlepší nakonec - Neon je zdarma!

Pokud jste tak ještě neučinili, zaregistrujte se na http://v5.rhino3d.com a připojte se ke skupině Neon, stáhněte Neon a začněte jej používat v Rhinu 5 ještě dnes!


2 komentáře:

Amy Jhons řekl(a)...


A Family Court lawyer in Orange County, California, specializes in handling family law matters such as divorce, child custody, support, and domestic violence cases. These attorneys provide compassionate guidance and strategic representation to clients navigating complex family disputes. They offer expert advice on legal rights, negotiate settlements, and advocate for clients' interests in court proceedings. With a focus on protecting families' well-being and securing favorable outcomes, Orange County Family Court lawyers ensure that clients receive personalized attention and effective representation throughout the legal process.family court lawyer orange county

larryjoe řekl(a)...

Článek nabízí podrobný pohled na nové funkce a vylepšení této verze, která přináší svěží perspektivu do světa 3D designu. S jasnými instrukcemi a inspirativními příklady, čtenáři získají užitečné informace a tipy, jak využít plný potenciál Neonu 1.0 ve svých projektech. Tento příspěvek je nezbytným zdrojem pro designéry a tvůrce, kteří chtějí posunout své schopnosti a vytvořit poutavé a dynamické 3D vizualizace. Podívejte se na článek a objevte nové možnosti, které Neon 1.0 přináší do tvorby 3D modelů.
New York State Divorce Calculator