pátek 15. března 2013

Arion RHINO LIVE pro Rhino 5



RHINO LIVE je plně integrovaná verze Arionu do prostředí Rhina 5. Veškerá síla fyzikálně založeného unbiased renderu, který je urychlován GPU procesorem, je vám k dispozici přímo v okně Rhina.

RHINO LIVE boří překážky v pracovních postupech, které před vámi dříve stály. Nyní můžete pracovat zcela plynule a pohodlně přímo v prosředí programu Rhinoceros, aniž byste museli cokoliv exportovat do externí aplikace. Nedělejte kompromisy v plynulosti své práce!

RHINO LIVE je skutečně rychlý a využívá veškeré kompatibilní hardwarové zdroje ve vašem počítači.

Pokud máte RHINO LIVE, nemusíte exportovat data scény do souboru nebo do samostatně spustitelného rendereru. RHINO LIVE je plně integrovaný v prostředí aplikace Rhinoceros 3D a renderuje jako nativní renderovací modul Rhina, ovšem se špičkovou rychlostí a kvalitou. Stačí, když kliknete na tlačítko Render a RHINO LIVE promění vaši scénu na fyzikálně korektní fotografii.

Plugin RandomControl LIVE podporuje Rhinoceros 3D 5.0 32 a 64bit.


4 komentáře:

joseph rector řekl(a)...

Arion RHINO LIVE revolutionizes your workflow by seamlessly integrating Arion into Rhino 5. Enjoy the power of unbiased rendering directly within Rhino's interface for unparalleled efficiency and quality.
Leyes Violencia Doméstica Nueva Jersey

Americans Outfits řekl(a)...

American Outfit leather jackets are crafted from high-quality leather, blending style and durability. Perfect for any occasion, these jackets offer a timeless look. Stand out with unique pieces like the Princess Diana Philadelphia Eagles Jacket, which combines sporty flair with classic elegance, making it a standout addition to your wardrobe.

n-trader řekl(a)...

Copy Trading Service enable beginners to replicate the trades of seasoned investors automatically. This approach allows novice traders to benefit from the expertise of experienced traders, potentially increasing their profits and reducing risks. It's an ideal way for those new to trading to gain market exposure with minimal effort.



Millie Gibson řekl(a)...

Discover the stylish carlos descendants jacket, inspired by the iconic character from Disney's Descendants series. Embrace your inner villain-turned-hero with this fashionable piece. Explore it here and add a touch of magic to your wardrobe!