středa 11. března 2015

Arena4D pro Rhino - zpracování mraků bodů a GIS dat


Veesus Ltd s potěšením ohlašuje vydání modulu Arena4D pro Rhino 5.

Tento dlouho očekávaný plugin využívá vysokorychlostní algoritmus vykreslování bodů a umožňuje uživatelům zobrazovat obrovské mraky bodů v Rhinu 5Video zde.

Funkce:

1) Řez
2) Oříznutí
3) Přiskakování k bodům
4) Arena4D - osvětlení
5) Arena4D - vyhlazení
6) Arena4D - obarvení bodů
7) Nástroj pro zvětšení

Co je Arena4D ? - Arena4D je rychle se rozvíjející softwarový produkt, který se specializuje na zobrazení, průzkum a animaci obrovských mraků bodů a GIS dat. Pokud potřebujete upravovat, analyzovat a vytvářet videa a reverse-engineering mraků bodů z jakéhokoliv scanneru, pak je pro vás Arena4D ideální produkt, který je nezávislý na výrobci hardwaru.



4 komentáře:

Irani Bash řekl(a)...

thanks for share
پرطرفدارترین آهنگها

John charles řekl(a)...

Shiny fashion trends always have a captivating quality. In addition, Style Fashion 4you is more than up and running because we know how to turn you into an explosive stylist in this modern world. We offer high-quality jackets and a taste for innovation.

Mike Rooney řekl(a)...

Thanks for sharing and keep writing. It is good to read blogs like this.
Dumb and Dumber in Tuxedos


orson řekl(a)...

Your input gives the conversation a new perspective. I truly appreciate your self-expression. Here, you've raised some excellent points. I appreciate you offering such excellent content. I learned something from your blog. Keep the word going.
alexandria dui lawyer