úterý 8. prosince 2009

Metodika rychlého modelování trupů lodí



Gerard Petersen zveřejnil několik videonávodů, ukázkových souborů a PDF návodů ke své metodice rychlého modelování trupů lodí ( Rapid Hull Modeling Methodology ) na svém blogu Rhinoceros Report. Pro lodní konstruktéry a designéry jsou tyto návody nezbytností.

Některé návody jsem již přeložil do češtiny a začlenil je do obsáhlého maeriálu, který popisuje využití Rhina a specializovaných zásuvných modulů v lodním průmyslu. Pokud máte o tento materiál zájem, pište na moji adresu slanina (zavináč) dimensio.cz.

Videa a návody pro metodiku rychlého modelování trupů lodí...


2 komentáře:

Harry kevin řekl(a)...

This blog post on Rhino's rapid hull modeling methodology is fascinating! The detailed explanation of the process showcases the software's capability in transforming complex designs into manageable projects. For students working on similar projects, balancing technical assignments with other academic responsibilities can be challenging. That's why seeking assistance with a university assignment can be a valuable resource, ensuring that both design and academic excellence are maintained.

ONLINEEXAMHELP řekl(a)...

Welcome to our thesis help UK services, where tailored guidance for your schoolwork is combined with academic excellence.