čtvrtek 15. února 2018

Xirus WIP pro Rhino


Firma Mirrakoi vydala bezplatnou testovací verzi Xirusu, zcela nového geometrického modelovacího jádra, které přichází s ‘pozměněným CADem’ (augmented cad, označení výkonné modelovací technologie, která kombinuje to nejlepší ze všech světů - NURBS ploch, subdivision ploch a polygonových sítí a umožňuje volné změny 3D objektu). 

Xirus nabízí možnost řízení tečnosti, křivosti a derivací vyšších řádů a umožňuje také přímé ovládání hladkosti při 3D modelování.

Stáhněte si Xirus pro Rhino na adrese https://mirrakoi.com/ jako bezplatnou  WIP (Work In Progress) pracovní verzi.

Videodokumentaci a celý seznam 70 momentálně dostupných příkazů najdete na https://mirrakoi.com/xirus-commands/

Přímý odkaz na stažení je https://mirrakoi.com/xirus-for-rhino/ a fórum uživatelů Xirusu je dostupné na adrese https://discourse.mirrakoi.com/. Fórum slouží přímému kontaktu s vývojáři Xirusu a k podpoře jeho uživatelů.

1 komentář:

villa rao řekl(a)...

Xirus WIP Pro for Rhino is a game-changer in the world of 3D modeling and design. This innovative plugin seamlessly integrates into Rhino, enhancing its capabilities with cutting-edge tools for organic modeling and sculpting. With its intuitive interface and powerful features, Xirus WIP Pro empowers designers and architects to unleash their creativity, enabling them to create complex and intricate shapes with ease. Whether sculpting intricate details or exploring fluid forms, Xirus WIP Pro offers unparalleled flexibility and precision, revolutionizing the way professionals approach their design projects in Rhino.
charlottesville motorcycle accident lawyer