pátek 28. června 2024

Spouštíme zcela nový web o Rhinu

Český distributor Rhina, společnost DIMENSIO s.r.o., s radostí oznamuje spuštění svého zcela nového webu DIMENSIO. Tento web je bez přehánění zdaleka nejširším zdrojem informací o Rhinu na českém internetu.


Tři roky práce jsme zasvětili tomu, abychom vám ukázali, v jakých oblastech se Rhino používá, jaké funkce Rhino a jeho zásuvné moduly nabízí a jak vám může usnadnit práci.


Velký důraz klademe na prezentaci práce uživatelů, kteří s Rhinem pracují. Inspirujte se v galerii prací a budeme opravdu rádi, pokud do této galerie přispějete i svými projekty - kontaktujte mě prosím na e-mailu slanina@dimensio.cz.

Na novém webu najdete samozřejmě i blog, kde publikujeme články o Rhinu a dalších programech. Aktuálně je zde třeba zajímavá série článků o nových funkcích v Rhinu 8.


A samozřejmě víme, ženáš starý dobrý 3Dshop potřeboval důkladnou rekonstrukci. Té se mu dostalo v podobě zcela nového 3Dshopu, který je integrovaný do našeho nového firemního webu. Jednotlivé produkty zároveň obsahují velice podrobné popisy funkcí a vlastností, proto je můžete důkladně prošmejdit, i když nemáte v úmyslu nic kupovat.


Věřím, že se náš nový web stane cenným zdrojem informací a inspirace. Pokud máte jakékoliv nápady na články nebo pokud se chcete prezentovat v naší galerii, konaktujte mě, prosím.

Navštivte nový web DIMENSIO!

středa 12. června 2024

Červnové vydání magazínu Rhino3Dzine

 


Naše červnové vydání je nabité poutavým obsahem.


Vlastní zásuvné moduly ukazují na neúnavnou snahu o inovace, která je zakořeněna v DNA společnosti.


Transformační síla digitálních nástrojů v designu obuvi.


Digitální výroba, klíčová součást kurzu Digitální konstrukce na HSLU.


Zlepšete své dovednosti v Grasshopperu a získejte cenné tipy.


Cphyton v Rhinu 8. Nyní je podporován Python 3, což je nejnovější oficiální verze.


Zlepšete své dovednosti v oblasti 3D modelování pomocí tohoto online kurzu dostupného v angličtině a španělštině s titulky v mnoha dalších jazycích.



Buďte součástí komunity Rhino3Dzine a začněte sdílet své novinky!
Pro přístup do kolekce magazínů klikněte zde!