pátek 28. června 2024

Spouštíme zcela nový web o Rhinu

Český distributor Rhina, společnost DIMENSIO s.r.o., s radostí oznamuje spuštění svého zcela nového webu DIMENSIO. Tento web je bez přehánění zdaleka nejširším zdrojem informací o Rhinu na českém internetu.


Tři roky práce jsme zasvětili tomu, abychom vám ukázali, v jakých oblastech se Rhino používá, jaké funkce Rhino a jeho zásuvné moduly nabízí a jak vám může usnadnit práci.


Velký důraz klademe na prezentaci práce uživatelů, kteří s Rhinem pracují. Inspirujte se v galerii prací a budeme opravdu rádi, pokud do této galerie přispějete i svými projekty - kontaktujte mě prosím na e-mailu slanina@dimensio.cz.

Na novém webu najdete samozřejmě i blog, kde publikujeme články o Rhinu a dalších programech. Aktuálně je zde třeba zajímavá série článků o nových funkcích v Rhinu 8.


A samozřejmě víme, ženáš starý dobrý 3Dshop potřeboval důkladnou rekonstrukci. Té se mu dostalo v podobě zcela nového 3Dshopu, který je integrovaný do našeho nového firemního webu. Jednotlivé produkty zároveň obsahují velice podrobné popisy funkcí a vlastností, proto je můžete důkladně prošmejdit, i když nemáte v úmyslu nic kupovat.


Věřím, že se náš nový web stane cenným zdrojem informací a inspirace. Pokud máte jakékoliv nápady na články nebo pokud se chcete prezentovat v naší galerii, konaktujte mě, prosím.

Navštivte nový web DIMENSIO!

4 komentáře:

agustin Asther řekl(a)...

Thanks for sharing this amazing article. Indian online grocery store in the UK

orson řekl(a)...

Dive into our fresh website all about Rhine. Get all the info you need in one user-friendly site. I find everything you offer to be very current and helpful. You write really well and instructive blogs. dui lawyer loudoun county You provided a plethora of useful information in your blogs. Important improvements are included in this release with regards to security, scalability, and user experience.

Aliza Martin řekl(a)...

We're excited to announce the launch of our brand new website dedicated to all things Rhino! Whether you're looking for detailed information or resources on Rhino, our site has you covered. Additionally, for those seeking top-notch academic support, our PGCE Assignment Writers are available to assist with your assignments. Explore our site to discover how we can help you excel in your studies and stay informed about Rhino.

Robert řekl(a)...

Discover news and tips for ||New Jersey Reckless Driving||Careless Driving Ticket New Jersey working more efficiently in Rhino on our completely redesigned website.